Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Philharmonie Nijmegen: ‘Er was eens – sprookjes in nootjes’

25 juni van 15:00 tot 17:00

Er was eens… een tovertuin diep in het Brakkensteinse sprookjesbos. Tussen de prachtige bloemen woonde Peter met zijn opa.

Soms kwamen er stadsmuzikanten langs. Uit hun muzieknootjes groeiden de mooiste luchtkastelen! Kastelen waar prinsessen en prinsen woonden, tovenaars en feeën. Waar snoepjes, bloemen, en bezems met elkaar konden dansen.

Wel even oppassen voor de heks, de muizenkoning, de boze wolf, of de dansende geraamtes! Maar dankzij alle dappere kinderen kwam alles goed, en speelde iedereen nog lang en gelukkig… Een familieconcert met allerlei bekende sprookjes op muziek. Leuk voor kinderen, ouders en grootouders! Voor iedereen!

PROGRAMMA
Philharmonie Nijmegen speelt op 25 juni in de Hortus bekende sprookjes op muziek, voor kinderen van alle leeftijden. Geniet van het spannende verhaal over de dappere Peter en de Wolf (Prokofjev), de feestwals uit Doornroosje (Tsjaikovski), de griezelige Danse macabre (Saint-Saëns), de hilarische Tovenaarsleerling (Dukas) en de mooiste melodieën uit de Notenkraker (Tsjaikovski). Een buitenconcert om bij weg te dromen!

Tickets: 12,50 euro (kinderen/jongeren/studenten: 7,50 euro) en zijn te bestellen via https://www.phhn.nl/product/zomer-2023-er-was-eens/

Tickets zijn inclusief een consumptie in de pauze.

Aan de kassa zijn de kaartjes 1 euro duurder.

Philharmonie Nijmegen bestaat uit ruim 40 amateurmusici met een passie voor muziek. Het orkest speelt graag een uitdagend en afwisselend repertoire dat voornamelijk bestaat uit orkestmuziek, transcripties van klassieke werken en originele symfonische harmoniecomposities en af en toe een uitstapje naar lichte muziek of musical.

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
15:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.phhn.nl/product/zomer-2023-er-was-eens/

Locatie

Hortus Nijmegen
d'Almarasweg 22d
Nijmegen, 6525 DW NL
+ Google Maps