Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Co-creatieve Workshopdag Nijmegen 26 november

26 november van 11:00 tot 18:00

Lieve, mooie mensen,
.
Vanuit de nieuw opgerichte gemeenschap de ‘CO-CREATIVE ZIELEN’ organiseer ik (Miquel) op zaterdag 26 november een co-creatieve workshopdag op een mooie locatie in Groesbeek (nabij Nijmegen). Er zijn maximaal 12 plekken voor deze workshopdag. Wil je er graag bij zijn, meld je dan aan via een bericht naar Miquel (op Facebook) of via email: cocreatievezielen@gmail.com.
.
HET PROGRAMMA
.
– vanaf 10:30 uur: inloop
– 11:00 uur: introductie
– 11:30 uur: workshop 1: sharing cirkel
– 13:00 uur: potluck lunch
– 14:00 uur: workshop 2: nader in te vullen (rondom thema spiritualiteit en innerlijke heling)
– 15:30 uur: korte pauze
– 15:45 uur: workshop 3: connective touch (met elementen van knuffelworkshop & tantric dance)
– 17:30 uur: eindcirkel
.
– 18:00 uur: putluck diner (optioneel)
– 19:00 uur: ecstatic dance (optioneel)
.
WORKSHOP GEVEN?
Mocht je zelf willen bijdragen door een workshop te geven, neem dan contact met mij op! Het is ook mogelijk om bij een bestaand workshop-idee aan te sluiten (en de workshop dan samen te geven). Dit geldt voor de sharing cirkel en de connective touch workshop. Uiteraard is het niet verplicht om een workshop te geven.
.
PRAKTISCH
De locatie is een grote woonkamer (merendeels leeg), met ruimte voor maximaal 12 deelnemers. In een mooie bosrijke en heuvelachtige omgeving. Gratis parkeren voor de deur. Goed bereikbaar met de bus vanuit Nijmegen. Eventueel is carpool mogelijk met andere deelnemers vanuit Breda, Den Bosch en Utrecht.
.
Ik vraag een kleine vergoeding voor de onkosten. Er is een beperkt aantal plekken, met de verwachting dat het vol raakt, dus wacht niet te lang met aanmelden! Mocht het vol zitten, dan kun je wel op de reservelijst en nog aansluiten indien andere deelnemers afmelden.
.
In overleg is het eventueel mogelijk op vrijdagavond of zaterdagavond te logeren op de locatie. Neem hiervoor contact met me op.
.
POTLUCK LUNCH
Er zal een potluck lunch zijn (en eventueel een potluck diner voor mensen die na 18 uur nog willen blijven). Bij een potluck nemen alle deelnemers een gerecht mee, om met de groep te delen. Vermeld hierbij duidelijk of een gerecht veganistisch of vegetarisch is. Mocht je een specifiek dieet volgen en daarom liever alleen eten voor jezelf meenemen, is dat ook prima. Het is mogelijk gerechten ter plekke op te warmen; een oven en gasfornuis zijn aanwezig, evenals pannen, schalen, borden, kommetjes en bestek.
.
CO-CREATIEVE ZIELEN
De Co-Creatieve Zielen is een nieuw opgerichte gemeenschap. met als doel om gelijkgestemde mensen samen te brengen, zowel online als tijdens real life samenkomsten. We zijn een nieuw netwerk met een eigen identiteit (laagdrempelig, weinig commercieel en co-creatief). We hebben de intentie om bruggen te bouwen tussen verschillende reeds bestaande groepen. Rondom 4 kernthema’s:
.
1) Spiritualiteit, shamanisme & innerlijke heling
2) Verbinding, sharing & helende aanraking
3) Ecologisch leven, natuur & gemeenschapsvorming
4) Creativiteit, muziek & dans
.
Hier kun je onze eventpagina volgen: https://www.facebook.com/CoCreatieveZielen
Hier vind je onze Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/cocreatievezielen
Hier vind je ons op Hipsy: https://hipsy.nl/co-creatieve-zielen
.
.
COVID
Hoewel de landelijke Covid-regels grotendeels verdwenen zijn, hanteer ik enkele richtlijnen. Dit omdat ik afgelopen winter ernstig ziek ben geweest na een Covid infectie en ook nog long covid klachten ervaar. Hierdoor kies ik nu liever voor veiligheid. De richtlijnen voor de workshop:
.
★ Ik vraag deelnemers in de 24 uur voor de bijeenkomst een covid zelftest te doen. Bij voorkeur een zelf-test die zowel mond als neus meeneemt. Gelieve deze zelftest ook te doen wanneer je geen klachten hebt. De test is op goed vertrouwen, in de zin dat je de uitslag niet hoeft mee te nemen of op te sturen.

★ Mocht je griep of verkoudheids klachten hebben direct voor de bijeenkomst, dan vraag ik je om je af te melden. Ook bij een negatieve zelf-test. De zelf-testen zijn namelijk niet volledig secuur. Mocht je twijfelen of je klachten wel virus-gerelateerd zijn, stuur dan een bericht om af te stemmen.

★ Mocht je in de 5 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst in nauw contact zijn geweest met iemand die covid heeft (gekregen), dan vraag ik je om je af te melden. Nauw contact betekent fysieke aanraking of langere tijd (minimaal 15 minuten) samen zijn in een slecht geventileerde binnenruimte (ook wanneer je afstand hield).

★ Mocht je in de periode voor de bijeenkomst covid gehad hebben, maar recentelijk hersteld zijn (1 week of korter voor de bijeenkomst), neem dan contact op om af te stemmen.

★ In de ruimte zal een krachtige IQair luchtreiniger aanwezig zijn, evenals een luchtbevochtiger en mogelijk een ozon-vrije ionisator. Deze apparaten halen aerosolen snel uit de lucht. Ze produceren wel een redelijk geluid, vergelijkbaar met een gewone ventilator.
.
.
Mocht je vragen hebben, stuur mij (Miquel) dan een bericht. Aanmelden kan ook via een bericht naar mij (op Facebook) of via een e-mail naar: cocreatievezielen@gmail.com.
.
Warme groet,
Miquel

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
11:00 tot 18:00
Site:
https://www.facebook.com/events/1122442628400731

Locatie

Groesbeek
Groesbeek + Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *