Laden Evenementen

« Alle Evenementen

CacaoBliss x Traumarelease Breathwork

13 augustus van 15:00 tot 14 augustus van 10:00

In deze ceremonie nemen wij; Sanne & Anita Sophia je mee door de diepste lagen van jouw wezen.
Met Cacao Bliss x Traumarelease Breathwork (TRB®) bundelen wij onze krachten en creëren wij samen een veilige bedding waar jij jouw innerlijke reis mag maken in samenwerking met TRB® en het plantmedicijn.

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Na de ontvangst starten we onze ceremonies met een Breathwork reis. Zo komen we alvast uit ons hoofd en meer in ons lijf. Doordat je op deze manier in een andere staat van bewustzijn komt, kunnen fysieke, mentale, emotionele & spirituele blokkades doorbroken worden.
Vaak werken we met het trekken van een intentie kaart en delen onze eigen intentie in een verbindende cirkel. We openen de ceremonie waarna je het gekozen medicijn ontvangt.

Ook kan je kiezen om daarna Rapé te ontvangen. Dit heilige sjamanistische medicijn zal je o.a helpen gronden voor je aan je reis begint en zet je derde oog meer open.
Tijdens de Ceremonie maken we gebruik van aromatherapie, soundhealing en soul music voor een prachtige beleving. In principe is het jouw innerlijke reis die je zelf maakt, wel is onze begeleiding trauma geïnformeerd om je zo extra te kunnen ondersteunen in jouw stukken indien nodig.

Deze ceremonie werken we met ChocoBliss.
ChocoBliss helpt je jouw hart te openen, dichter bij jezelf te komen en ondersteund jou in het worden wie je werkelijk bent.
De rauwe cacao, meer dan 28 ondersteunende kruiden, psilocybine en caapi helpen jou je bewustzijn te verruimen, het verkrijgen van inzichten en het helen van het verleden of pijn.
ChocoBliss is een liefdevol en toegankelijk medicijn omdat de intensiteit opgebouwd kan worden naar wens gedurende de ceremonie.

KARAKTERISTIEKEN VAN HET MEDICIJN
Zacht en vrouwelijk karakter
Een echte hart-opener!
Door Caapi heeft het Medicijn overlappen met Ayahuasca en is diepe genezing mogelijk
Kan ondanks de zachtheid diepe lagen bereiken
Perfecte introductie tot Plant Medicijnen

https://www.praktijk-innergy.nl/cacaobliss-traumareleasebreathwork

https://www.facebook.com/events/459327142377525/

Gegevens

Begin:
13 augustus van 15:00
Einde:
14 augustus van 10:00
Site:
https://www.facebook.com/events/459327142377525/

Locatie

Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.