Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blik op popgeschiedenis Blues, Jazz en Gospel

18 november 2021 van 19:30 tot 22:00

Wat was het ontstaan van de Blues, Jazz en Gospel op muziek in het gesegregeerde Amerika? En wat is de relatie hiertussen? Arris neem je in een 2 uur durende lezing mee in deze muziekwereld met eigen talloze historische vinylplaten en films die hij laat zien en horen.

Arris doceert al jarenlang aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Om ook andere geïnteresseerde muziekliefhebbers een lesje popgeschiedenis bij te brengen “Als ik vertel wat ik doe, hoor ik vaak dat mensen het ontzettend leuk lijkt om die lessen te volgen. Vandaar dat ik de stof nu ook buiten de schoolmuren deel.”


Arris Roordink (1974) was in het verleden programmeur van poppodium Atak in Enschede, hij richtte boekingskantoor Alles Los Agency op, programmeerde verschillende feesten en festivals, doceert popgeschiedenis aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en is cultureel ondernemer. Daarnaast is hij verwoed verzamelaar van vinyl en discjockey. Arris: “Ik bouw mijn bestaan op met het luisteren naar, draaien van, lezen over, handelen in en vertellen en schrijven over mijn grote liefde: muziek


Tickets 9.50 euro inclusief gratis glas wijn.

Reserveren op onderstaande website.
https://nederlandswijnbouwcentrum.nl/activiteit/art-music-wine-blues-jazz-en-gospel/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.