Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VAKANTIETIP: beeldhouwen en schilderen in de Bourgogne, Frankrijk – 26 juni – 2 juli 2022 en 21- 27 augustus 2022

Herhalend evenement bekijk alles

2 april van 08:00 tot 17:00

Creatieve zomercursussen in de Bourgogne

Ine de Cock verzorgt deze zomer weer weekcursussen beeldhouwen en schilderen in de Bourgogne. De cursuslocatie, een rustig gelegen landhuis uit 1910, telt een aantal comfortabele kamers. Het bevindt zich 30 km van Beaune en 5 km van het historische stadje Couches. Het is mogelijk om alleen de cursus te boeken (zonder overnachtingen).

Artine-2018-bourgogne-1

Data: 26 juni – 2 juli 2022 en 21-27 augustus 2022. Beginnende cursisten worden stap voor stap begeleid, meer ervaren cursisten worden van bruikbare tips voorzien. Je kan kiezen tussen een weekcursus schilderen of beeldhouwen.

Schilderen: Bij de keuze van het onderwerp word je individueel begeleid (compositie, perspectief, kleurgebruik). Nadat het onderwerp is uitgewerkt in schetsvorm kan je kiezen om een schilderij te maken in acryl of olieverf, of een werk te maken in gemengde technieken.

Beeldhouwen: Na een korte inleiding over stenen en gereedschap maak je naar eigen ontwerp een (tuin-)beeld, je kan kiezen uit speksteen, albast en serpentijn.

In het huis bevindt zich een volledig geoutilleerd atelier, maar er kan ook buiten gewerkt worden onder de overkapping of in de tuin. De maximale groepsgrootte is 8 personen, lees verder op www.artine.nl/bourgogne.htm

De cursuslocatie. E-mail: ine.decock(at)xs4all.nl – Telefoon mobiel: 06 1766 6091

Beeldhouwen en schilderen kan natuurlijk ook in deze regio.
Kijk hiervoor in de rubrieken Beeldhouwen en Schilderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.