Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2 daagse training: Firm Ground

15 mei van 11:00 tot 16:00

Zodra jij je verbind met andere mensen is er al energie overdracht. Tijdens deze training leer je effectief met deze energie overdracht om te gaan. Je leert werkbaar om te gaan met hoogsensitiviteit. Maar ook de aller eerste grondbeginselen van energie werk.

Wat komt er aan bod tijdens deze training?

Wat is hoogsensitiviteit en wat houd dit in?
Hoe kan ik hoogsensitiviteit productief inzetten in mijn dagelijkse leven?
Wat is Gronding?
Hoe kan ik mijn beschermen en afsluiten voor de energie om mij heen?
Hoe werk je met energie?
Wat zijn de universele wetten van energie werk?

Deze onderdelen zijn naar mijn inzicht de absolute basis voor elke vorm van energiewerk. Ze vormen een sterke basis voor eigenlijk iedereen, of je jezelf nu bewust met energie bezighoud of niet. Veel mensen onderschatten zichzelf op dit gebied. Deze 2 daagse geeft je een stevige basis, om zelfstandig verder aan het werk te gaan met energie én zorgt dat jij jouw eigen hoogsensitiviteit effectief en leefbaar kunt inzetten.

2 dagen klinkt kort. Maar in die tijd kunnen we al veel werk doen. Zeker ook omdat de lessen verspreid zijn over 3 weken. Dit zodat je tussentijds de tijd hebt om er zelf thuis mee aan de slag te gaan. Om het maximale uit deze training te halen, kan het zijn dat ik je huiswerk of oefeningen zal meegeven ter ondersteuning van jou proces. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om echt aanwezig te zijn bij het proces van iemand die in training is, daarom zal ik ook gedurende de training klankbord zijn en met jou en jouw proces mee kijken.

Wat ik van jou vraag als je deelneemt: is om je echt te committeren aan dit proces. Je doet dit voor JEZELF: voor jouw ontwikkeling én voor het ontwikkelen van jouw krachten en kwaliteiten. Het is daarom niet mogelijk om slechts 1 dag of slechts een paar dagdelen te volgen.
Als je ja zegt, zeg je ja tegen de complete reis <3

Deze training is ingebed in verschillende tradities en culturen wereldwijd. Iedereen is welkom met zijn/haar eigen wijsheid, wereldbeeld en spirituele overtuiging. Het fundament van deze training staat los van een vaste religie of traditie. Ik werk sjamanistisch: dat is mijn persoonlijke basis, vanuit hier zal ik verschillende handvaten meegeven.

Ik breng mee: de lessen kennis en wijsheid die ik zelf heb ontvangen van mijn teacher’s die me hebben geholpen mijn weg te vinden.
Ik breng mee: mijn ervaring als canyon-gids, acupuncturist en medicijn vrouw.
Ik breng mee: de kennis die ik heb opgedaan gedurende alle avonturen die ik heb meegemaakt.

En: Ik geef deze 2 daagse training niet alleen: Ter ondersteuning zal Rozemarijn van den Brink aanwezig zijn. Rozemarijn is een krachtige vrouw die als geen ander weet ander hoe ze het leven als spiegel kan gebruiken. Om zo wanneer je vast loopt, de energie weer in beweging te krijgen. Ze heeft veel kennis van de verschillende archetype van het mannelijke en het vrouwelijke. Enkele jaren heeft zij een vrouwencirkel begeleid en we hebben regelmatig samengewerkt tijdens verschillende workshops.

De investering in jezelf bedraagt 135,- Per praktijk dag. We zullen starten om 11:00 en eindigen de dag rond 16:00

De data vallen op zondagen:
Dag 1: 15 – Mei
Dag 2: 29 – Mei

We werken met een minimale groepsgrote van 4 personen. Als je voelt dat iemand in jouw omgeving baat heeft bij deze training: Stuur deze info gerust door of breng hem/haar met mij in contact.

Warme groet,
Janna en Rozemarijn

Aanmelding via: info@praktijk-freeflow.nl of rozemarijn@crimm.nl

https://www.facebook.com/events/1661159494220347/

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
11:00 tot 16:00
https://www.facebook.com/events/1661159494220347/

Locatie

Malden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.